Koulutettu hieroja Sari Skogster, Vantaa

Hieronta, urheiluhieronta, akupunktio ja muut vartalohoidot

Lämpimästi tervetuloa huoltamaan kehoasi sekä rentoutumaan osaavan ammattilaisen käsiin! Etusivulta sekä Palvelut-sivulta löydät lisätietoja minusta ja palveluistani. Mikäli luit tarpeeksi ja kiinnostuit varaamaan ajan, voit tehdä sen kätevästi nettiajanvaraukseni kautta ja tietysti myös soittamalla. Nähdään hoitolassa!

 

Ajanvaraus:
Jotta asiakkaani saavat täyden huomioni, sekä hyvän rentoutumisen hoidon aikana, pyrin olemaan vastaamatta puheluihin hoidon aikana. Voit siis jättää viestin, tai lähettää tekstiviestin, niin palaan asiaan. 


Aikojen peruutukset:
Peruutathan aikasi viimeistään 24 h ennen hoidon alkua. Veloitan peruuttamattomista ajoista täyden hinnan ja saman päivän aikana peruutetuista 50 %. Lukuun ottamatta sairastapaukset.

Lahjakortti on mieluisa lahja
syntymäpäivänä, jouluna, valmistujaisiin jne. Voit ottaa lahjakortin tiettyyn hoitoon tai haluamallesi summalle. Lahjakortit myös postitse.

 

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, e-passi, Eazybreak ja Edenred.

Yhteystiedot

Koulutettu hieroja Sari Skogster


Kauneushoitola Satu Pihlhjertan tiloissa

 Peltolantie 21, 01300 VANTAA


 050 551 3292

 info@hierojasariskogster.fi


Työhuoneeni sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, samoissa tiloissa Kauneushoitola Satu Pihlhjertan kanssa. Pysäköintitilaa on viiden paikan verran heti tilojemme ulkopuolella − pysäköintiluvan saat meiltä sisältä.

Koulutettu hieroja Sari Skogster

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetä minulle helposti viestiä oheisella lomakkeella. Palaan asiaan mahdollisimman pian! Huomioithan, että ajanvarauksen toivoisin tehtävän joko puhelimitse tai nettiajanvarauksen kautta. Kiitos!

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.

Soita ja varaa aika: 050 551 3292