Laadukas hieronta ja akupunktio Vantaalla

Monivuotinen kokemus vartalohoidoista eri muodoissaan

Kärsitkö päänsärystä? Tuntuuko kroppa kankealta ja lihakset kiristäviltä? Haluaisitko kokea kokonaisvaltaista rentoutumista? Tervetuloa hoidettavakseni! Pääpalveluihini kuuluvat erilaiset hieronnat aina klassisesta kuumakivihierontaan sekä akupunktio. Vantaan Tikkurilassa sijaitsevalla vastaanotollani voit unohtaa arjen kiireet ja stressin ja keskittyä kaikessa rauhassa oman kehosi huoltamiseen. Palvelen joustavasti myös iltaisin. Ota yhteyttä tai varaa aika saman tien, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva hoitokokonaisuus! Samassa tilassahan toimii myös kosmetologi Satu Pihlhjerta, jolta voit halutessasi tiedustella kosmetologisia hoitoja.


Ajat varattavissa taas netin kautta. Tervetuloa!

Varaa aika kätevästi tästä

HUOM! Myös hinnat nähtävillä nettiajanvarauksen kautta. Flunssa, kuume ja tulehdukset ovat este hieronnalle,
joten peruutathan aikasi jos sairastut. Akupunktiota voi antaa myös silloin.

Palveluihini kuuluvat:

  • klassinen hieronta
  • urheiluhieronta
  • kuumakivihieronta
  • akupunktio
  • Spa Aromatique "Slimming" -vartalohoidot
  • Purentalihashieronta

Hierontapalvelut

Klassinen hieronta on kaikille sopiva hierontamuoto, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Kireät ja jäykät lihakset aiheuttavat eriasteisia särkyjä ja jomotuksia, ja klassinen hieronta tähtääkin lihasten tehokkaaseen rentouttamiseen ja vetreyttämiseen. Hieronnassa voi ja kannattaa käydä silloinkin, kun lihaskireyttä ei vielä ole havainnut.

Urheiluhieronta sopii runsaasti liikkuville. Säännöllinen lihashuolto on tärkeää parhaan suorituskyvyn sekä kehon optimaalisen toiminnan varmistamiseksi. Myös urheiluhieronnassa jokaista asiakasta hoidetaan yksilöllisesti hänen henkilökohtaisten tarpeidensa mukaan.

Kuumakivihieronta on luonteeltaan tehokas sekä myös hemmotteleva, sillä 55 °c kiven lämpö vaikuttaa jopa neljän sentin syvyydelle lihakseen. Lisäksi käsin tehtävä hieronta lämmittää mukavasti. Kivien lämpö sekä hierontaliikkeet rentouttavat tehokkaasti kireitä lihaksia. Kuumakivihieronta on eriyisen suosittua kylmään vuodenaikaan. 

Akupunktio

Akupunktio eli neulahoito on osa perinteistä, ikivanhaa kiinalaista lääketiedettä. Akupunktio perustuu määrättyjen akupunktiopisteiden stimulointiin joko neulalla pistämällä tai painelemalla, pyrkimyksenä lievittää kipuja ja palauttaa hyvinvointia. Akupunktio voi tuoda helpotusta monenlaiseen vaivaan, mutta yleisimmin sitä käytetään niska-hartiaseudun kipujen, päänsäryn, migreenin, stressin, unettomuuden, vatsavaivojen, nivelkipujen ja tenniskyynärpään hoidossa. Hoidon vaikutus on yksilöllistä, mutta olen saanut loistavia tuloksia migreenistä kärsivien asiakkaideni kanssa. Akupunktio on täysin turvallista kokeneen ammattilaisen käsissä. Kerron mielelläni tarkemmin akupunktiohoidosta − kysy rohkeasti lisää.

Kysy myös yrityskäyntiä!

Mikäli haluaisit panostaa henkilökunnan hyvinvointiin ja mahdollistaa hierojan palvelut kätevästi työpaikalla, voit tilata minut myös yrityskäynnille. Voimme sopia kertaluonteisesta käynnistä tai säännöllisistä käynnistä henkilökuntasi tarpeiden mukaan. Hieronta, akupunktio tai hemmotteleva vartalohoito ovat myös erinomaisia lahjaideoita henkilökunnallesi − ota yhteyttä, niin voimme neuvotella sopivan tarjouksen!

Soita ja varaa aika: 050 551 3292